• Ure
  • Daniel Wellington
  • Daniel Wellington

    Daniel Wellington ure er et varemærke, der tydeligt trækker på de klassiske skandinaviske designtraditioner. Daniel Wellington laver ekstremt simplificerede og minimalistiske ure, som er meget moderne lige nu, især i Sverige. Der er ikke noget at udsætte på kvaliteten og designet udstråler som sagt typisk svensk minimalisme. Hos Daniel Wellington har man ikke som målsætning at fylde urene med funktioner og tekniske finesser, i stedet vil man give plads og ro til det enkle og lade urskiven alene få al opmærksomhed. Resultatet er Daniel Wellingtons tidløse ure, men i sand pioneerånd har virksomheden også lagt til en ekstra finesse.
    0 modeller
    Sortere på:
    Popularitet
  • Popularitet
  • Nyheder
  • Bedømmening
  • Mest viste
  • Mest rabat
  • Laveste pris
  • Højeste pris
  • Navn A-Å

  • Flot og kreativt fra Daniel Wellington

    Daniel Wellington har nemlig indset at mange kunder gerne vil have indflydelse på urets udseende. Derfor har de ladt armbåndet blive den kreative del som kendetegner Daniel Wellingtons ure. Selve uret findes i to varianter, smukt rødguld eller skinnende sølv, men der er god mulighed for at skabe sit eget unikke og personlige ur. Armbåndet kan nemlig udskiftes, så du selv kan tilpasse uret til enhver lejlighed eller look. Du kan, lige som Daniel Wellington, tænke uden for boksen og skabe dit eget unikke ur ud fra en ellers kendt produkt. Med et ur fra Daniel Wellington vil du ikke kun have mulighed for at udskifte armbåndet, du vil også vise dine omgivelser hvem du er og lade uret fortælle din historie. Armbånd findes i forskellige materialer og designs, enten i læder eller i så kaldt natobånd. Kombinationsmulighederne vil altid være en af Daniel Wellingtons absolutte fordele på markedet.

    Daniel Wellington priser og udsalg

    Historien bag varemærket Daniel Wellington er lidt speciel. Firmaets grundlægger, Filip Tysander, er glad for at rejse og på en af sine rejser rundt om i verden mødte han en meget fascinerende ældre mand. Mandens navn var Daniel Wellington og Filip blev imponeret af mandens evne til at være den perfekte gentleman, samtidig som han var ligetil og rar at omgås. En ting Filip bed mærke i var måden manden bar sit ur på. Herr Wellington havde nemlig et Rolexur med et gammelt og slidt natobånd. Kombinationen af elegance og casual stil inspirerede Filip til at lave sine egne ure efter samme devise. Det er altså en engelsk gentlemans fortjeneste, at vi i dag kan købe ure fra varemærket Daniel Wellington.

    Ure fra Daniel Wellington vil aldrig blive særlig dyre. Alle modeller koster omkring 1000 kr og egentlig er uret i sig selv ikke det der lokker mest. Det er kombinationen med fede armbånd, der gør produktet interessant. På urvaerket.dk finder du mange forskellige armbånd, som komplimenterer både dame- og herreure på en stilfuld måde. Her findes absolut noget for enhver. Når det kommer til ure fra Daniel Wellington, er det kun din fantasi som afgør, hvordan det skal se ud.

    Her på Urvaerlet.dk bliver vi ved med at arbejde for at du skal kunne købe dit nye ur så billigt som muligt. Sørg derfor for at kigge i vores webshop jævnligt, for at se hvornår vi har udsalg på ure fra Daniel Wellington.