FAQ og Persondatapolitik

Her har vi samlet de mest almindelige spørgsmål om vores virksomhed og om at købe ur online. Kontakt os hvis du ikke finder svar på dit spørgsmål så hjælper vi gerne.

Klik på spørgsmålene neden under for svar:



Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Scandinavian Luxury AB og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige på Urvaerket.dk er Scandinavian Luxury AB.

Som registreret hos Scandinavian Luxury AB har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til support@uraverket.dk.


Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til support@urvaerket.dk. ). Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her: https://ec.europa.eu/odr

Cookies

På urvaerket.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser. Indsæt hvem der sætter cookies på jeres hjemmeside. Fx hvis I samarbejder med et eksternt bureau/virksomhed der sætter cookies via hjemmesiden, eller I anvender Google Analytics/Adwords eller lignende. Hvis du har spørgsmål angående dine cookies kan du henvende dig til support@urvaerket.dk

Webstatistik

Vi bruger en webstatistik på Urvaerket.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv. Webstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere Urvaerket.dk.

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:
Scandianvian Luxury Group AB
Varuretur Ordre
Box 11256
100 61 Stockholm
support@urvaerket.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser: Bestilt den: _______________________________

Modtaget den: ______________________________

Ordrenummer: ______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse: ___________________________________________________________________

Dato: _________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________
(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)


Handelsbetingelserne er senest opdateret 2017-06-01.

Generelle oplysninger

Juridisk navn: Scandinavian Luxury AB
Svensk CVR-nr.: 556721617001
Dansk momsnummer: SE12638027
Adresse: GÖTGATAN 19, 116 46 Stockholm, SWEDEN
Tlf. 70 14 54 24
E-mail: support@urvaerket.dk